AK Parti Adana İl Kadın Kolları Şiir Yarışması Sonuçlandı

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenlediği ödüllü şiir yarışması sonuçlandı.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Şiir Yarışması Sonuçlandı
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Çukurova Edebiyatçılar Derneği'nin katkılarıyla kadınlara özel, kadınları anlatan ödüllü şiir yarışması sonuçları Emira Balo Salonu 'nda düzenlenen etkinlikte açıklandı.Burada konuşan Kadın Kolları İl Başkanı Emine Karaköse, kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan herkese minnet duygularını ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları, bundan sonrada en iyi şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Milletvekili Fatoş Gürkan ise, kadının toplumda kazandığı hakların ve geldiği seviyenin önemini hatırlatarak, 'TBMM 'de çıkartılan son yasa ile kadınlarımız çok büyük kazanımları bir kez daha elde etmiş oldular. Bu durum AK Parti Hükümeti'nin kadına verdiği değerin en büyük ispatıdır ' dedi.

Şiir dalında yapılan yarışmada birinciliği Kayseri 'den İbrahim Bilgin 'in 'Dünya Kadınlarına ' şiiri, ikinciliği Niğde 'den Adil Üstün 'ün 'Kadın ' şiiri, üçüncülüğe ise Mersin 'den Atifet Gezek 'in 'Şiir Gözlü Kadınlar ' şiiri elde ederken, mansiyon ödülü Antalya 'dan Serpil Kaya 'nın 'Kanatsız Melek ' şiirine verildi.Birincilik ödülünü AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, ikincilik ödülünü AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, üçüncülük ödülünü Tufanbeyli Bozgüney Belediye Başkanı İbrahim Özen verirken, mansiyon ödülünü Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş verdi.

Adana 'da yılın girişimci kadınları seçilen Zeynep Bölükbaş Kalkan ile Meral Özkan 'a çiçek buketleri AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı 'nın eşi Sebahat Yağcı tarafından verildi.Etkinliğe verdiği destek ve katkılarından dolayı Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş 'a, Milletvekili Fatoş Gürkan tarafından bir plaket takdim edildi.
Kaynak: İHA