Kaymakamdan Yibo Öğrencilerine Traş Desteği

Erzurum’un Pazaryolu ilçesi Kaymakamı Taner Tengir ilçeye yeni atanmasına rağmen gerçekleştirdiği bir çok etkinlik ve eğitime verdiği önemle ilçe halkının ve öğrencilerin gönlünde taht kurmayı başardı.

Kaymakamdan Yibo Öğrencilerine Traş Desteği
Özellikle eğitime verdiği desteklerle dikkatleri üzerine çeken kaymakam Taner Tengir, köylerinden ailelerinden ayrı kalan Pazaryolu 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin daha sağlıklı koşullarda eğitim öğretimlerini devam ettirmeleri için, 61 kız ve 52 erkek öğrenciye özel kuaför ve berber getirterek, saçlarını kestirdi.

Kaymakam Tengir, kurumlarda, sağlık koşullarının önemine vurgu yaparak Kanuni Sultan Süleymanın “halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibiolmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözünü hatırlattı. Tengir, bu gibi etkinlikleri süreç içerisinde devam ettireceklerini söyledi. Tengir ilçedeki tüm öğrencilere temizlik malzemesi dağıtmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

İlçe halkı, hastane yetkilileri, okul müdürleri , özellikle bayan veliler ve öğrenciler uygulamalarından dolayı kaymakama teşekkür ettiler

Kaynak: İHA