Fahriye Evcen, Tatil İçin Viyana’ya Gitti

Fahriye Evcen, Özcan Deniz’le başrolü paylaştığı ”EVİM SENSİN” sinema filminin yoğun geçen çekim programından sonra ilk olarak Sirbistan’a oradan da kısa bir tatil için Viyana’ya gitti.

Fahriye Evcen, Sirbistan 'ın en çok izlenen kanalı olan, PRVA 'nın davetlisi olarak, “Yaprak Dökümü” dizisinin finalini izlemek ve Studıo PRVA adlı programın “Yaprakların Döküldüğü Gece” temalı yayınına konuk olarak katılmak için, Sirbistan 'a gitti.

Büyük ilgiyle karşılaşan Fahriye Evcen, programdan sonra hayranlarıyla hasret giderdi. Gördüğü ilgiden hayli memnun olan Evcen, Sirbistan halkının kendisine duyduğu sevgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca Studio PRVA adlı program, bu yayınla rayting rekoru kırdı.

Fahriye Evcen, Sirbistan 'dan sonra, Viyana 'ya gitti. Özcan Deniz, hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmenliğini yaptığı, “Evim Sensin” sinema filminde, Fahriye Evcen 'le başrolü paylaşıyor.

Çekimler yoğun geçmekle birlikte, hava şartlarından dolayı da bir hayli zor geçen setin ardından, dinlenmek üzere kısa bir tatil için Viyana 'ya giden Fahriye Evcen, ”Çekimler çok yoğun ve yorucu geçti, ama buna değdi. Filmimizi bitirdik.

Film vizyona girmeden, kısa bir tatil yapmak ve dinlenmek üzere Viyana 'ya gidiyorum diyen Evcen, sabırsızlıkla filmimizin vizyona girmesini ve izleyicilerle buluşmasını bekliyorum. Herkesi derinden etkileyecek ve iz bırakacak bir film oldu.” diye sözlerine ekledi.