Yer Gök Aşk 66. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Yer Gök Aşk 66. Bölümüyle 6 Şubat'ta Fox Tv ekranlarında olacak. İşte Yer Gök Aşk 66. Bölüm özeti ve fragmanı...

Yer Gök Aşk 66. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
  Yer Gök Aşk dizisinin 66. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Bade kendi canına kıymaya çok yakındır ama Yusuf buna engel olur. Celal bütün olanlardan Yusuf 'u sorumlu tutmaktadır. Şeref polislerin Havva 'yı bulacağından çok emindir; ne var ki işler istediği gibi gitmeyecek, etrafındaki herkes onu çok şaşırtacaktır.

Bade, Yusuf 'un telefonundan Havva 'yı arar. Yusuf 'un Bade 'yle olduğunu öğrenen Havva 'nın artık beklemeye tahammülü kalmamıştır. Bir şekilde Bade 'den kurtulmalıdır, bunun da tek bir yolu vardır.

Remzi Cüneyt 'e yakalanır ve Havva 'nın Ürgüp 'te olduğunu ağzından kaçırır. Havva 'ya giden Cüneyt büyük hayal kırıklığı yaşayacağından habersizdir. Havva 'nın da Cüneyt 'ten öğrenecekleri hiç hoşuna gitmeyecektir.

Yusuf 'la Havva arsındaki güven sarsılmaya başlamış, gerginlik giderek artmıştır. Sabrını iyice yitiren Havva 'nın harekete geçmekten başka çaresi kalmamıştır. Hamiyet Yılmaz 'ın da yardımıyla belki hapse düşmekten kurtulacaktır.

Ne var ki, bu onun evliliğinin de sonu olacaktır. Havva Yusuf 'la konuşmak için konağa gider. Yusuf artık seçimini yapmalı, hayatına Bade 'yle mi, Havva 'yla mı devam edeceğine karar vermelidir. Havva 'nın cevabı almadan konaktan ayrılmaya niyeti yoktur.