Ak Partili Kerem Ali Sürekli: Seviyeli Siyaset Yapacağız

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, görüş alışverişinde bulunmak amacıyla eski ilçe başkanları ile Vilayetlerevi’nde bir araya geldi.

  İlçe başkanlarından görüş ve tavsiyelerini alan Sürekli, “Seviyeli siyaset yapacağız.” dedi.

Halkın kavga istemediğini belirten Sürekli, 'Halkın içinde olduğumuz gibi, kimseye sataşmadan, kavgalara karışmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hükümetimizin yaptığı hizmetleri, projeleri ve son gelişmeleri halkımızla paylaşmaya, onları bilgilendirmeye devam ediyoruz. Karşıyaka 'mız çok stratejik bir bölge. Kuzey Ege 'ye açılan bir kapı. Çandarlı 'daki liman projemiz, Aliağa Petkim, Çanakkale-İzmir otoyolu, İZBAN hattının Bergama 'ya ulaştırılması, Çiğli 'de Katip Çelebi Üniversitesi 'nin açılması hepsi Karşıyaka 'ya çok şey katan gelişmelerdir. Gerek sosyo-ekonomik açıdan, gerekse istihdam oluşturma açısından ilçemizin ufkunu genişletmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. 'dedi.

Hükümetin yerel bazda kalkınma için büyük çaba sarf etttiğini aktaran Sürekli, sözlerine şöyle devam etti: 'Kuşkusuz, Sayın Binali Yıldırım 'ın bunda katkısı çok büyüktür. Önemli olan, bunları halkımızla paylaşarak onlarla iletişimimizi güçlendirip, takdir ve beğenilerini kazanmamızdır. `Büyükşehir 'in yolu Karşıyaka 'dan geçer` sloganımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Karşıyaka için kurulması planlanan stat çalışmalarımız gerek hükümet nezdinde gerekse il başkanlığı nezdinde devam etmektedir. En kısa zamanda bu konuyla ilgili müjdeli haberi alacağımıza inanıyoruz.”