“Eş Ruhumun Eş Zamanı” Filminin As Merkez Outlet’teki Galasına Büyük İlgi

Şanal Günseli’nin yönettiği ve başrollerinde Musa Uzunlar, Aylin Kabasakal, Uğur Çavuşoğlu ile Zeynep Utku’nun oynadığı “Eş Ruhumun Eş Zamanı” adlı filmin galası As Merkez Outlet’te yapıldı.

“Eş Ruhumun Eş Zamanı” Filminin As Merkez Outlet’teki Galasına Büyük İlgi
  Bursa Galası için İstanbul 'dan gelen ve çok heyecanlı oldukları gözlenen film ekibi dinlenmek ve akşam yemeği için As Merkez Outlet Açık Çarşı 'da yer alan Orhan Köfte 'yi tercih etti.
İstanbul 'dan gelen basın mensupları ile birlikte hem yemek yiyen hem de sohbet eden film ekibi ardından hazırlanmak için Baia Otel 'in yolunu tuttu. Galanın başlamasına dakikalar kala kokteyl alanına çıkan “Eş Ruhumun Eş Zamanı” adlı filmin kadrosu kokteyl sırasında bol bol gazetecilere ve hayranlarına poz verdi.

Türkiye 'nin ilk kuantum filmi olma özelliği taşıyan “Eş Ruhumun Eş Zamanı” isimli filmin galası, vizyon tarihi olan 3 Şubat 'ta yapıldı. As Merkez Outlet Avşar Sinemalarında gerçekleştirilen galaya filmin yönetmeni Şanal Günseli 'nin yanı sıra senarist Işık Elçi, çocuk oyuncu Ala Su Günseli ve başrol oyuncularından Aylin Kabasakal, Musa Uzunlar, Zeynep Utku, Ülkü Kaya ve Gül Yerlikaya katıldı. Sevginin, pozitif düşünmenin insan hayatına etkilerini gözler önüne seren filmin gişede büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Filmin konusuna gelince günlük hayatta eş ruhunu bulamamaktan yakınanlar, kendi iç dünyasında hesaplaşmalar yaşayanlar, mutluluğu ve huzuru arayanlar, gizli güçlerin kendisine yardım eli uzatmasını bekleyenleri anlatıyor.Filmin bitmesinin ardından galadaki seyirciler tarafından uzun süre ayakta alkışlanan “Eş Ruhumun Eş Zamanı” adlı filmin kadrosu kendilerine gösterilen ilgiden son derece mutlu oldular. Filmlerine gösterilen ilgiden dolayı gözyaşlarını tutamayan ekip film sonunda soruları cevaplandırmak için sahneye çıktı.Yaptığı konuşmada ev sahipliğinden ötürü As Merkez 'e teşekkür eden senarist Işık Elçi, “Kuantumu işlediğimiz filmimizde As Merkez 'le aramızda kocaman bir bağ kurduk. Gala için davet ettiklerinde, biz henüz düşünme aşamasındayken davetiye örneklerini gönderdiler. Gösterilen bu ilgiden son derece memnun kaldık. Önümüzdeki yıllarda çekeceğimiz filmler için tekrar As Merkez 'le çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

İzleyicilerin ve gazetecilerin sorularını cevaplayan ekibin ardından As Merkez Outlet Genel Müdürü Fahir Çam teşekkür konuşması yaptı. Kuantum filminin galası için As Merkez 'i tercih ettikleri için teşekkür eden As Merkez Outlet Genel Müdürü Fahir Çam, 'Yeni çalışmalarda sizleri tekrar aramızda görmek istiyoruz” dedi. Konuşmaların sonunda As Merkez Outlet Genel Müdürü Fahir Çam tarafından senarist Işık Elçi 'ye çiçek hediye edildi.  
Kaynak: İHA