Lale Devri 59. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Fox ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Lale Devri 59. bölümüyle Fox ekranlarında yayınlandı . İşte Lale Devri 59. bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 59. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Lale Devri dizisinin 59. Bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Sıtkı, Çınar 'a Toprak 'la aralarında geçenler hakkında yalan söyler! Çınar, Toprak 'ın kendisini aldattığına inanmak istemez. Ancak Yeşim bu ihtimali de hesaplamış, önlemini almıştır! Okan, Mehmet 'i Reyhan 'ın sadece avukatı olduğuna inandırır.

Reyhan buna çok bozulur, Okan 'ı ilişkilerinin arkasında durmamakla suçlar. Ancak Okan 'ın bunu yapma sebebi Reyhan 'ı şaşırtacaktır! Çınar ve Toprak çok büyük bir kavga ederler. Çınar 'ın öfkeli sorularına ve ithamlarına bozulan Toprak evi terk eder!

Yeşim Çınar 'ı teselli etmek için hazır beklemektedir. Kerem 'e kendini affettirmek isteyen Zümrüt başarılı olamaz. Aşkıyla çocukları arasında bir seçim yapma vakti gelmiştir! Necip 'le son kez yüzleşmek ister.

Yeşim 'in, Toprak ve Çınar 'ı ayrıma planı tıkır tıkır işlemektedir. Ancak Toprak, Yeşim 'in tahmin etmediği bir hamlede bulunacaktır. Toprak Çınar 'ı geri kazanabilecek midir?