Yüzünden Bıçakla Yaralanan Kadın: Estetik Sözleri Tutulmadı

İzmir'de, boşandığı eşi E.K. (45) tarafından bıçakla yüzü kesilen 2 çocuk annesi Irmak Zorlu (27), çıktığı televizyon programında yüzüne estetik yapılacağı konusunda kendisine sözler verildiğini fakat bu sözlerin tutulmadığını söyledi.

4 ay önce, Yeşilyurt semtinde boşandığı eşi E.K.'nın barışma teklifini redden Irmak Zorlu, yüzünden bıçakla yaralandı. Kulak hizasından ağzının sağ tarafına kadar yanağında kesik oluşan Zorlu, çevredeki vatandaşların yardımı ile eli bıçaklı eşinin elinden kurtulmayı başardı. Eşi E.K. bir süre sonra saklandığı bir evde polis tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi. Hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu olan Irmak Zorlu, yüzünde kalan bıçak izinden dolayı olayın şokunu üzerinden atamadığını ifade etti.

Irmak Zorlu, bıçaklı saldırının ardından çıktığı televizyon programında yüzüne estetik yapılacağı konusunda canlı yayında kendisine sözler verildiğini ancak bu sözlerin yerine getirilmediğini anlattı. Olaydan sonra mağdur olduğunu ve yüzündeki kesiği her gördüğünde psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Zorlu, kendisini kandıranlar hakkında şikayetçi olacağını vurguladı. Zorlu, aynaya her baktığında sanki o anı yaşıyormuş gibi korktuğunu dile getirdi. Zorlu, 'Ben onlardan maddi ya da manevi hiçbir istekte bulunmadım. Beni programa çıkartacaklarını ve estetik ameliyat yaptıracaklarını söylediler. Şimdi ise bu sözlerini tutmuyorlar. Hayallerim tamamiyle yıkılmış durumda ' dedi.