Yeni Fikri Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Yeni Bir Fikrin Mi Var?' adlı proje yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Nuri Özaltın Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle verildi.

Yeni Fikri Olan Öğrenciler Ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Akın Aksu ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Adnan Özsoy'un açılış konuşmaları ile başlayan ödül töreni, ödüle layık görülen üç projenin sahiplerine ödüllerinin takdim edilmesi ile devam etti.

Yarışmada Ferhat Demir 'İnsan Kaynakları Departmanın Maksimum Verimliliği' adlı projesi ile, Mustafa Selli 'Gelişim Odası Konaklama İşletmeleri Üzerine' adlı projesi ile; Deniz Sarış, Duygu Can ve Elveda Çengel 'İnsan Kaynakları Departmanın Maksimum Verimliliği' adlı projeleri ile ödüle layık görüldü.Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülünün yanı sıra proje yarışmasının sponsorlarından Coca Cola Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından bisiklet de hediye edildi.Ödüllerini ve hediyeleri Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin ellerinden alan öğreciler, ödül töreni sonrası düzenlenen kokteyl ile başarılarının tadını çıkardı.
Kaynak: İHA