TÜVASAŞ'a Altın Kalite Ödülü Tüvasaş, Bıd Tarafından Altın Kategoride Uluslararası Kalite Ödülüne Layık Görüldü

Türkiye Vagon Sanayi AŞ Business Initiative Directions tarafından Uluslararası Kalite Ödülüne layık görüldü.

TÜVASAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, BID tarafından 117 ülkede alanında lider konumda bulunan şirket ve kurumları teşvik amacıyla düzenlenen organizasyonda TÜVASAŞ'a Uluslararası Kalite Ödülünün verildiği bildirildi. Organizasyonun, altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, TÜVASAŞ'ın ''Altın Kategoride'' ödüle layık görüldüğü belirtilerek, ''Türkiye'den şimdiye kadar Digitürk, Doğuş Holding, Kardemir AŞ, Garanti Yatırım, Vakıf Yatırım, Aktif Bank, İstanbul Halk Ekmek, İhlas Gazetecilik AŞ ve İGDAŞ bu ödüle layık görüldü'' denildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen TÜVASAŞ Genel Müdürü İbrahim Ertiryaki, TÜVASAŞ'ın, hergün daha iyi duruma geldiğini ifade etti. Ertiryaki, TÜVASAŞ olarak artan bir pazar payına sahip olduklarına vurgu yaparak, ''Sertifikasyon çalışmaları, heryıl bir önceki yıla göre rekorlar kırarak yükseltmiş olduğu satış geliri, ileri teknolojik altyapısı, inovatif yaklaşımı ve güçlü insan kaynağı özellikleriyle bu ödülü almaya hak kazandık'' ifadelerini kullandı.

Fabrikanın daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını bildiren Ertiryaki, şunları kaydetti: ''Çalışmalarımızın uluslararası arenada takdir edilmesi, köklü ve dinamik bir kurum olarak bizleri daha büyük hedeflere ulaşmak ve başarılarımıza yenilerini eklemek için motive etmektedir. Şirketimizin, kalite standartlarına verdiği önem ve çalışmalar neticesinde layık görüldüğü ödül, belirli kalite standartlarına ulaşmış dünyanın çeşitli bölgelerindeki başarılı firmalar tarafından önerilmiş olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz.''
Kaynak: AA