Toplum Destekli Polis'ten Anlamlı Yardım

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polis ile bir giyim mağazası tarafından 243 yardıma muhtaç öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Toplum Destekli Polis'ten Anlamlı Yardım
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen kıyafet yardımı törenine, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Yardımcısı Alparslan Hersanlıoğlu ile kıyafet yardımı alan 243 öğrenci katıldı.

Yakupkalfa, Mimar Sinan ve Yakubiye İlköğretim Okulu'nda okuyan 243 öğrenci, kıyafet yardımlarını polis amcalarının elinden aldı.

Sevinçli oldukları gözlerinden okunan çocuklar, polis amcalarına hep bir ağızdan teşekkür etti. Kıyafetlerini alan öğrenciler, 'Polis amcalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kıyafetlerimizi aldık çok mutluyuz 'dedi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürü Alparslan Hersanlıoğlu ise, 'Valimizin talimatları doğrultusunda, Toplum Destekli Polislik tarafından bu tür faaliyetleri yürütmekteyiz. Bu konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü gerekli desteği sağlamakta. Şanlıurfa'da baya çok yardıma muhtaç öğrencimiz var. Bu konuyla ilgili Şanlıurfalı iş adamları ile görüşmeler yapıldı.Yapılan görüşmeler sonucunda, bir giyim mağazamızın da desteği ile Topdağı Mahallesi'nde bulunan Yakupkalfa, Mimar Sinan ve Yakubiye İlköğretim Okullarında okuyan 243 yardıma muhtaç öğrenciye kıyafet yardımında bulunduk. Biz burada sadece aracılık yapıyoruz. Şanlıurfa'da ayakkabısız bir çocuk bırakmayacağız. Bu tür faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir. Bunu sportif faaliyetlerle de destekleyeceğiz ' diye konuştu.
Kaynak: İHA