Tır’a Arkadan Çarpan Genç Feci Şekilde Can Verdi

Sultanbeyli'de, TEM otoyolu emniyet şeridinde duran TIR’a spor otomobil arkadan çarptı.

Otomobil sürücüsü Sezgin Cevher (26), feci şekilde can verdi. Hayatını kaybeden gencin olay yerine gelen üniversite öğrencisi arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Kaza, TEM otoyolu Sultanbeyli mevkiinde meydana geldi.
Okan Üniversitesi 'nde okuyan arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evine gitmek üzere 34 8853 plakalı otomobili ile yola çıkan Sezgin Cevher (26), Kurtköy gişelerinden TEM otoyoluna girerek İstanbul istikametinde ilerlemeye başladı. İddiaya göre, orta şeritte süratli bir şekilde seyreden Cevher, önündeki aracı sağından geçmek için manevra yaptığı sırada sağ şeritte ilerleyen 41 RC 296 plakalı tankere arkadan hafif şekilde çarptı. Ancak yeterince yavaşlayamayan ve çarpışmanın şiddetini azaltmak isteyen Cevher, sağa manevra yaparak emniyet şeridine geçtiği sırada park halindeki 28 K 1069 plakalı TIR 'a şiddetli bir şekilde arkadan çarptı.

Hurdaya dönen spor otomobil içerisinde feci şekilde yaralanan ve sıkışan Cevher 'i kurtarmak için çevredeki vatandaşlar ve kaza sırasında kendi otomobilleri ile aynı istikamete seyreden üniversite öğrencisi arkadaşları seferber oldu. Ancak kağıt gibi ezilen otomobilde sıkışan Cevher 'e ulaşılamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Cevher 'in sıkıştığı otomobilde hayatını kaybettiğini belirleyerek cesedin çıkartılması için itfaiye ekiplerini bekledi.

Bu sırada arkadaşlarının itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden çıkartılmasını endişeli bakışlarla izleyen Cevher 'in arkadaşları da gözyaşlarına boğuldu. Otomobilden itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılan Cevher, ceset torbasına konulduktan sonra sedye ile ambulansa taşındı.

Kazayı anlatan vatandaşlar, Sezgin Cevher 'in önündeki araca çarpmamak için emniyet şeridine geçtiği sırada park halindeki TIR 'a arkadan çarptığını söyledi.

Cevher 'in cesedi Sultanbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı tanker ve TIR sürücülerinin de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldükleri öğrenildi.