Sincan Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğiyle Ebru Sergisi

Sincan Belediyesi bünyesinde eğitim veren meslek edindirme ve hobi kursları arasında en yoğun ilgi gören kurslardan biri olan ebru sanatının kursiyerleri, eserlerini bir sergi ile Ankaralı ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sincan Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğiyle Ebru Sergisi
Sincan Adliye Sarayı'nda yapılan, geleneksel Türk süsleme sanatlarından ebru çalışmalarının en güzel örneklerinin sergilendiği etkinlikte, yaklaşık 90 eser Sincanlılar ile buluştu. Serginin açılışını gerçekleştiren Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Gökçe ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir ebru tablolarını büyük ilgi ile karşıladı

Kursiyerlerin emek ve sabırla ortaya koydukları ebru çalışmalarının her birinin birbirinden kıymetli olduğuna dikkat çeken Başkan Tuna, 'Geleneksel sanatlarımıza olan ilgi her geçen gün artarak devam etmektedir. Belediyemizce verilen kurslarda ebru sanatının bu kadar güzel icra edilmesi bizim için iftihar kaynağı olmuştur. Değerli hocalarımızı ve kursiyerlerimizi yürekten tebrik ediyorum 'dedi.
Kaynak: İHA