Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa'da turizm alanında faaliyet gösteren ve birçok başarılı etkinliklere imza atan Şanlıurfa Turizm Derneği olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
El Ruha Otel'de düzenlenen toplantıya Şanlıurfa'da faaliyet gösteren dernek üyelerinin yanı sıra turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok işletmeci katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Şanlıurfa Turizm Derneği eski Başkanı Rahime Yaşar, Şanlıurfa'nın önemli bir şehir olduğunu ve bu şehre sahip çıkılması ve değerlerinin ön plana çıkarılması gerektiğini belirterek, tekrar başkan adayı olmayacağını ve her zaman derneğin bir ferdi gibi çalışacağını söyledi.

Yapılan oylama sonucunda Ahmet Cahit Dönmezlerderneğin yeni Başkanı seçildi. Ahmet Cahit Dönmezler ise yaptığı konuşmada; geçen dönemde ikinci başkan olduğunu ve üyelerin kendisini başkan olarak görmek istedikleri ve seçtiklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Başkan Dönmezler, 'Her ne kadar bu alanda işletmeci olsak bile fakat inanın bizim tek hedefimiz ve arkadaşlarımın da gayesi olduğuna inandığım ilimizi, güzelim Şanlıurfamızı en iyi şekilde tanıtıp, yapılacak çalışmaları irdeleyip, çözümü noktasında elimizden gelen her şeyiyapacağımızı bilmenizi isterim ve tekrardan teşekkür ederim ' dedi.

Şanlıurfa Turizmi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu aşağıdaki listeden oluştu.
Kaynak: İHA