Öneri Sundular Ödülü Aldılar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Öneri Ödül Sistemi kapsamında önerileri ve fikirleriyle belediye hizmetlerinde katkıda bulunan personelini ödüllendirdi.

Öneri Sundular Ödülü Aldılar
Genel Sekreter Mehmet Aktekin tarafından önerileri kabul gören ve uygulanan personele küçük altın ve teşekkür belgesi verildi.Hizmetlerinde sürekli iyileştirme ilkesini benimseyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin daha etkin, ekonomik, emniyetli ve sağlıklı olarak nasıl yapılabileceği konusunda çalışanların fikir ve öneriler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla geçen yıl Öneri Ödül Sistemi uygulaması başlattı.

Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından geliştirilen projeyle belediye çalışanları, vatandaş memnuniyetinin arttırılması, hizmetlerde kullanılan teçhizat, cihaz ve sistemlerin geliştirilmesi, kaynak kullanımında tasarruf sağlanması, çevre düzenlemesi, sosyal projeler, çalışan motivasyonunun arttırılması gibi konularda belediye yönetimine önerilerde bulunuldu.

2011 ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Çalışanlarının yeni fikir, öneri, proje geliştirmelerini teşvik etmek ve sürdürülebilirliği sağlamak amacıyla öneri gönderen çalışanların ödüllendirildiği sistemde, 2011 yılı ödülleri sahiplerini buldu.Önerileri kabul gören ve uygulanan belediye personelleri Günay Kutlu, Ömer Gökkuş, Özgür Küçük, Veli Altoğlu, Bekir Karabulut, Osman Aksoy, Güler Can, Sibel Denir, Şerafettin Özdemir'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin tarafından küçük altın hediye edildi. Başarılı personele teşekkür belgesi de veren Aktekin, uygulamanın bu yıl ve gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi.
Kaynak: İHA