Narkotik Polisinden 'Kabarık Sabıkalı' Şebekeye Operasyon

İstanbul Narkotik polisinin Gaziosmanpaşa’da yaptığı operasyonda 33 şüpheli gözaltına alındı.Şüphelilerle birlikte 22 kilogram esrar ile bir tabanca ele geçirildi. Şüphelilerin 217 ayrı suç kaydının bulunması dikkat çekti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bir soruşturmada, Gaziosmanpaşa 'da bir grubun uyuşturucu ticareti ve benzeri suçlara karışıtığı belirlendi. Zanlıların yakalanması için çalışma başlatan polis, çok sayıda adrese eş zamanlı operasyonlar yaparak 33 şüpheliyi gözaltına aldı.

Yapılan aramalarda 22 kilogram esrar, 199 adet uyuşturucu bonzai maddesi, 5 bin 90 adet uyuşturucu hap, 1 adet Canas Magnum marka ruhsatsız tabanca, iki adet diz üstü bilgisayar ile navigasyon cihazı ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerin sabıka kayıtlarını inceleyen polis ilginç bilgilere ulaştı. Suç kaydı olan 30 kişinin 217 adet sabıkalarının olması dikkat çekti.

Emniyette sorgulanan 33 kişiden 27 'si sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Soruşturma kapsamında 8 kişinin de arandığı belirtildi.