Muhtarlar Derneği'nden Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Karaman Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçilen Yahya Soytürk, yeni yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği'nden Başkan Uğurlu'ya Ziyaret
Ziyarette konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk, tekrar görev aldıkları derneklerinde yönetim olarak faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Belediye ile istişare içerisinde çalıştıklarını ifade eden Soytürk, belediyemiz her daim bizlerin yanında olmuştur.

Ne zaman bir sorunumuz olsa hemen taleplerimize cevap vermiştir. Başkanımızın geliştirdiği projeler ve yaptığı çalışmalarla Karaman'ın daha iyi bir konuma geldiğini görüyoruz. Bizlere olan desteklerinden dolayı yönetim kurulum adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Uğurlu ise, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Siz bu görevi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Tekrar bu göreve gelmeniz zaten bunun bir göstergesi. Sizler halkımızla bizim aramızda bir köprü vazifesi görüyorsunuz. Onların sorunlarını, taleplerini bizlere taşıyarak vatandaşımıza daha iyi hizmet sunmak adına bizlere yön veriyor, destek oluyorsunuz. Bütün çalışmalarımız sizin yönettiğiniz insanların hizmetine sunulmak için yapılan hadiseler. Dolayısıyla bizim sizlerle kesinlikle et ve tırnak gibi bir arada olmamız lazım. İnşallah karşılıklı bu yardımlaşma devam ettiği sürece hizmet yürüyecektir” dedi.
Kaynak: İHA