Melek, MHP Merkez İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı

Eczacı Akın Melek, MHP Tokat Merkez İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Melek, MHP Merkez İlçe Başkanlığı’na Adaylığını Açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Tokat Merkez İlçe Genel Kurulu'na günler kala başkanlık için adaylığını açıklayan isim Eczacı Akın Melek oldu. Parti binasında MHP İl Başkanı Murat Polat ile MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Sessiz'in de katıldığı basın toplantısında adaylığını açıklayan MHP'li Melek, iki dönemdir il yönetimlerinde görev aldığını olduğunu söyledi.

Merkez ilçenin bir teşkilatın olmaz ise olmazı olduğunu belirten Melek, 'Bütün teşkilatlanma ve prosedürden, evraklardan merkez ilçe sorumludur. Seçim çalışmalarında da en büyük sorumluluğu merkez ilçe üstlenmektedir. Bizim aday olmamızdaki en büyük sebep 2014 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Tokat Belediyesi'ni almaktır. Allah'ın izni ve arkadaşlarımızın gayreti ile de inşallah 2014 yılında Tokat Belediyesi'ni MHP'ye kazandıracağız ve Tokat'ı hizmete kavuşturacağız ' dedi.

MHP İl Başkanı Murat Polat ise başkan adayına başarılar dileyerek, 'Akın kardeşim benim İl Başkan Yardımcım idi. Ben de adaylığını kutluyorum, inşallah hayırlısı olur. Kazanması halinde de MHP kazanacaktır. Ben tekrar tebrik ediyorum ' diye konuştu.
Kaynak: İHA