Kocaeli’de Üniversite Sınavında Dereceye Giren Öğrenciler Otomobil Sahibi Oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üniversite sınavında ilk 100 arasına giren Kocaelili öğrencilere otomobil hediye etmeye devam ediyor.

Kocaeli’de Üniversite Sınavında Dereceye Giren Öğrenciler Otomobil Sahibi Oluyor
Son olarak Gebze Anadolu Lisesi 'nde düzenlenen tören ile arabasına kavuşan Gamze Eren 'e Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Arabanı hediye ettik, hızlı bir şekilde ehliyetini de al” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üniversite sınavında ilk 100 ile dereceye giren öğrencilere son model araba hediye ediyor. Gebze 'de düzenlenen tören ile 2007 yılında Gebze Anadolu Lisesi 'nden mezun olan Gamze Eren 'e aracı teslim edildi. Gebze Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Kalyoncu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze Milli Eğitim Şube Müdürü Zihni Aydın, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu üniversite sınavında ilk 100 'e, Kocaeli 'den 100 öğrenci girerse hepsine araba vereceklerinin müjdesini vererek, “Siz başarı getirin, arabalarınız hazır” diye konuştu. Gamze Eren 'in arabasını teslim eden Karaosmanoğlu, “Ehliyetin yokmuş. Ehliyet alana kadar araç kullanmak yok. Hızlı bir şekilde ehliyetini al” dedi. Daha sonra okul bahçesinde ki aracının başına giden Gamze Eren 'e araç çalıştırmayı yine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu öğretti

Kaynak: İHA