Kobi Yöneticilik Sertifika Programı Başvurusu Sona Eriyor

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) için düzenlenecek olan yöneticilik sertifika programı başvurusunun 2 Mart tarihinde sona ereceği belirtildi.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından yapılan açıklamada, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtildi. Açıklamada, 'FKA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğinde Malatya ve Elazığ'da kurumsal KOBİ yöneticiliği sertifika programı düzenleneceği kamuoyuna daha önce duyurulmuştu. Eğitime katılabilmek için 27 Şubat tarihinde başlayan başvurular 2 Mart 2012 mesai bitimi tarihine kadar FKA ana hizmet binası, Elazığ, Bingöl ve Tunceli Yatırım Destek Ofisleri'nde yapılmasıgerekmektedir ' denildi

5 Mart-3 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitimler sonunda katılımcıların ücretsiz Boğaziçi Üniversitesi sertifikasına sahip olacağının belirtildiği açıklamada, 'Söz konusu eğitimlerin KOBİ sahipleri ve bu işletmelerin yönetim pozisyonlarında çalışan lise ve üniversite mezunu kişilerin mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik olarak düzenleniyor. Eğitimler, dünyada ve ülkemizde hızla gelişen KOBİ'lerin ihtiyaç duyduğu eğitimli ve nitelikli işgücünü de kazandırmayı hedeflemektedir. 15 günsürecek eğitimler ücretsiz olup 13.30-18.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Bölge illeri için Malatya ve Elazığ'da paralel şekilde düzenlenecek olan sertifika programının Malatya kısmı FKA seminer salonunda, Elazığ kısmı ise Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası salonunda gerçekleştirilecektir ' ifadelerine yer verildi.
Kaynak: İHA