Kırşehir Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı

Kırşehir vergi rekortmenleri ödüllerini aldı.

Kırşehir Vergi Rekortmenleri Ödüllerini Aldı
2010 yılı kazançlarına ilişkin yıllık vergi rekortmenleri ödüllerini düzenlenen kokteyl ile alan rekortmenlere ödülleri Vali Erden tarafından verildi.Kurumlar vergisi ve vergi mükellefleri alanında il protokolünün katılımı ile ödüle layık görülen mükellefler ödüllerini aldı. Kurumlar vergisinde Petlas, Kervansaray İşçi Emeği San.Aş, Coşar İnşaat, Ahi Güven, Çemaş Döküm Sanayi plaket alırken, gelir vergisi mükelleflerinden İsmet Aslan, Tahsin Üçgül, Mustafa Ardıç, Murat Baran, Selahattin Ekicioğlu ödüle layık görüldü.

23'üncü vergi rekortmenleri ödül töreninin açılış konuşmasını Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa İzzettin Doğan yaptı.Doğan konuşmasında, Vergi Haftası'nı önemsediklerini belirtti. Vergi haftası ve vergi vermenin önemini ise İl Defterdarı İsmet Tapar katılımcılara anlattı.

Tapar 'Gelir İdaresi Başkanlığı'nın kuruluş amacı, gelir politikasını adalet ve tarafsızlık içinde uygulamak, vergi ve diğer gelirlerini en az maliyetle toplamak, mükellefin vergiye gönüllü uyumunu sağlamak mükellef haklarını gözeterek yüksek kalitede hizmet sunmak suretiyle yükümlülüklerini kolayca yerine getirmeleri için gerekli tedbirleri almaktır. Bunları, saydamlık, hesap verilebilirlik, katılımcılık, verimlilik, mükellef odaklılık ve etkinliktir. ' ifadelerini kullandı.Vergi mükelleflerinin ödüllerini almasının ardından program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA