Kazankaya’da Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

Yozgat’ın Aydıncık İlçesine Bağlı Kazankaya Beldesi Kız Teknik Meslek Lisesi tarafından Kazankaya Sosyal Tesisi'nde verilen yemekte öğretmenler bir araya geldi.



Yemeğe, Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar, Kazankaya Belediye Başkanı Celal Kılıç, Kazankaya İlköğretim Okulu Müdürü Selami Yalçın, ilçe ve beldede görev yapan öğretmenler katıldı.

Yemek sonrası bir açıklama yapan Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Osman Bozkurt, bu tür programların birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi. Bozkurt, 'Bugün ilçemiz ve beldemizde görev yapan öğretmenlerimizle bir arada olmak için bu yemeği düzenledik. İnşallah bundan sonra bu gibi ortamlar oluşturarak öğretmenlerimizle hem bir arada olmak hem de eğitim adına daha ne gibi çalışmalarda bulunmak konusunda fikir alışverişinde bulunuruz. Ben bu vesile ile yemeğe katılan başta kaymakamımız olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ederim. 'dedi.


Aydıncık Kaymakamı Davut Bayraktar 'da Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Bozkurt 'a öğretmenleri yemekte buluşturduğu için teşekkür etti. Bayraktar, 'Eğitim, ülkemizin en önemli öncelikleri arasında gelmektedir. Bizlerde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın vatanına, milletine ve ülkesine faydalı birer birey olarak yetişmesi için canla, başla çalışmalıyız ve gayret etmeliyiz. Bu kapsamda bugün siz değerli eğitimcilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. 'dedi.


Konuşmaların ardından Aydıncık İlköğretim Okulu müzik öğretmeni Ezgi Boz, davetlilere müzik ziyafeti verdi.