Kaymakam Pamuk Vaatte Bulunanlara Çağrı Yaptı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde tarihinin en büyük maddi krizini yaşayan Gazipaşa Belediyespor'un ligden çekileceğini açıklaması üzerine Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, yardım gecesinde destek sözü verenlere sözlerini hatırlattı.

Kaymakam Pamuk Vaatte Bulunanlara Çağrı Yaptı
Verilen sözlerin havada kalmaması gerektiğini belirten Kaymakam Pamuk, tüm ilçe halkının karınca kararınca kulübe destek olmaya çağırdı.

KULÜBÜN YAŞATILMASI GEREKİR

Konuya ilişkin dün makamında bir açıklama yapan Kaymakam Pamuk, “Gazipaşa Belediyespor'un bir taraftarı olarak, kulübün içinde bulunduğu duruma üzülüyorum. Bu kulübü önemsiyorum ve Gazipaşa için önemli bir kurum olduğunu düşünüyorum. Belediyespor'un maçları hafta sonları ilçe halkı için önemli bir sosyal faaliyet oluyor. Bu kulübü yaşatmamız gerekir. Kulübün içinde bulunduğu maddi krizden kurtulması için üzerime ne düşerse yapmaya hazırım. Kaymakamlığın bu doğrultuda kullanabileceği bir fon yok. Yasal anlamda engeller var” dedi.

SÖZLER HAVADA KALMASIN

Geçtiğimiz günlerde kulübe yardım toplamak için bir gece düzenlediklerini belirten Kaymakam Pamuk, bu gecede söz verip, sözünü tutanlar olduğu gibi söz verip sözünü tutmayanlar da olduğunu söyleyerek, “O gecede yardım sözü verenlere bu vesile ile sözlerini hatırlatmak isterim. Verilen sözler havada kalmasın. Tabii böyle taşıma suyla değirmen dönmez. Kulübe kalıcı ve sürekli bir gelir kapısı bulmak gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda bir çalışma yapılırsa kulübün benzer sorunları tekrar yaşamasının önüne geçilebilir” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA