Kamyon, İki Araca Çarptı: 8 Yaralı

Adana'da bir kamyon, iki araca çarpıp refüje çıktı.

Kamyon, İki Araca Çarptı: 8 Yaralı
Kazada 8 kişi yaralandı

Kaza, merkez Yüreğir ilçesinde bulunan Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu önündeki D-400 Karayolu kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezine doğru seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 66 ED 90 plakalı kamyon, 01 EJ 157 ve 01 BGN 52 plakalı minibüslere çarptı. İki aracı da önüne alarak bir süre sürükleyen kamyon, refüje çarparak durabildi. Kamyonun sürüklediği araçlardan biri Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksekokulu'nun duvarına çarparken, diğeri kavşakta yanyattı.

Kazaya tanık olan vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazada yaralanan Mehmet Çiftçi, İbrahim Sarıboğan, Bilal Büyükgüzel, İsmail Yaban, Elif Demir ve isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi, ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları, kazanın kamyonun ışık ihlali yapması sonucu meydana geldiğini iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA