İgdaş Çalışanları 320 Ünite Kan Bağışladı

İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), Kızılay Kuzey Marmara Kan Merkezi ile ortak bir çalışma yaptı.

İgdaş Çalışanları 320 Ünite Kan Bağışladı
Şirket idarecileri ve çalışanları Kızılay 'a 320 ünite kan bağışında bulundu.

Kampanyaya toplam 453 müracaat gelirken, başvurular arasından şartlara uygun olanlardan kan alındı. Çalışanların konuya duyarlı yaklaştığını belirten İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan, “Kuzey Marmara Şube Başkanlığı ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu faaliyeti idaricilerimiz ve diğer tüm çalışanlarımız destekledi. Toplam 11 hizmet binamızda kan bağışında bulunduk. Kan bağışı için başvuran 453 kişiye ve kan bağışında bulunan 323 kişiye teşekkür ediyorum.” dedi.

Aslan, “Kan, acil olmaktan daha öte sürekli bir ihtiyaçtır. Kimin, ne zaman kana ihtiyaç duyacağı maalesef belli olmuyor. O nedenle kan bağışını şirket olarak önemsiyor ve destekliyoruz. Önemli olan duyarlılığımızı müşkül durumda kalmadan gösterebilmektir. İGDAŞ olarak farklı alanlarda sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye önem veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yürütülen ortak çalışmayla ilgili Kızılay Kuzey Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Hüsnü Altunay, İGDAŞ yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ederken “Kan mühim ihtiyaçlardan biridir. Gerektiğinde değil her zaman ihtiyaç duyulabileceği bilinmelidir. Türk Kızılay 'ı sürekli ve düzenli kan bağışlayıcıları arıyor.” dedi.