Garanti Cepbank Servisinin Mobil Uygulaması Başladı

Garanti Bankası, cep telefonu numarasıyla hızlı ve kolay para gönderilmesini ve alınmasını sağlayan CepBank servisine yeni özellikler ekleyerek geliştirdiği mobil uygulamasını devreye aldı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, App Store, Android Market, Samsung Indiroid ve Turkcell T-Marke'te hizmete sunulan uygulamada, kullanıcılar, yıllardır kullandıkları CepBank para transferini artık yeni özelliklerle desteklenmiş uygulamalar aracılığıyla yapabilecekler.

Kullanıcıların, yeni eklenen ''Para İsteme'' özelliğini ihtiyaçlarına göre, harçlık, ödünç para gibi birçok sebeple kullanabilecekleri uygulama ile ''Hesabı Paylaş'' uygulamasıyla da birlikte ödenmesi gereken toplu bir hesap herkesin payına eşit bir şekilde bölüştürülerek ödenebilecek. Uygulamada, kullanıcılar, para gönderme ve para isteme özelliklerine ek olarak GSM TL yükleme, kredi kartı borcu ödeme, vadesiz hesap bakiyesi görüntüleme, CepBank hareketlerini listeleme ve şube/ATM sorgulama işlemlerini kolayca yapabiliyor, ve CepBank'ın hesap hareketlerini listeleme özelliği sayesinde yapılan işlemleri anında görebiliyor, iptal edilebiliyor veya tekrarlayabiliyor. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, bankanın, yenilikçi ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırıcı hizmetler sunarak mobil bankacılıkta liderliğini sürdürdüğünü belirtti. Yeni uygulama ile Garanti Bankası'nın müşterilerine ve müşterisi olmayan kullanıcılarına günlük bankacılık işlemleri için ihtiyaç duydukları anda yanlarında olacak yeni bir hizmet sunduklarını dile getiren Erbil, mobil finansal hizmetler alanında öncülüklerini sürdüreceklerini ifade etti.
Kaynak: AA