Esnaf ve Sanatkara ‘işletme Kart’

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği bankalarla yaptığı protokollere bir yenisini daha ekledi.

Esnaf ve Sanatkara ‘işletme Kart’
Esnaf ve sanatkarların bankalarla olan ilişkilerinde kolaylıklar sağlamak için Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından bankalarla yapılan protokollere DenizBank 'la yapılan protokolle birlikte bir yenisi daha eklendi. Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan DenizBank ile üyelerine cazip koşullarda finansman sağlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren ESOB arasında imzalanan iş birliği protokolüyle DenizBank'ın esnafa özel yeni projesi, 'İşletme Kart ' üzerinden ESOB üyesi girişimcilerin hizmetine sunuluyor.ESOB Başkanı Rasim Fırat ve DenizBank Erzurum Şube Müdürü Mehmet Bülent Tetik arasında imzalanan protokol çerçevesinde 'İşletme Kart'ta var olan tüm özelliklere ek olarak Erzurum esnafının hayatını kolaylaştıran yeni bankacılık hizmetleri ve avantajlarını içeriyor.Erzurum Esnaf Sarayı 'nda düzenlenen imza töreninde konuşan ESOB Başkanı Rasim Fırat bu güne kadar birçok bankayla protokoller imzaladıklarını, yeni imzalanan protokolle esnaf ve sanatkarların kredi bulma noktasında daha avantajlı olacağına inandığını belirterek imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.DenizBank Erzurum Şubesi Müdürü Mehmet Bülent Tetik ise sahip oldukları finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunduklarını belirterek protokolle ilgili şu bilgileri verdi:“DenizBank, esnafın ülke ekonomisi için katkısını biliyor ve esnafı desteklemeye devam ediyor. Yapılan protokolle birlikte ESOB üyesi işletmeler Türkiye'deki en yenilikçi uygulamalardan olan 'İşletme Kart ' ile tanışmış oldu.

PROJENİN DENİZBANK İŞLETME KART'A GETİRDİĞİ YENİLİKLER

DenizBank'ın esnafa özel projesi ile İşletme Kart sahibi girişimciler hesaplarında para olmasa dahi 'Kurtaran Hesap ' ile acil nakit sıkıntılarını çözebilecekler. ESOB üyelerinin yıllık oda aidatı sorunu ortadan kalkıyor. Her ay düzenli olarak harcamalarını İşletme Kart ile yapan ESOB üyeleri hem harcarken kazanıyor, hem de yıllık oda aidatı DenizBank tarafından ödeniyor. Esnaf ayrıca ister şubeden ister ATM'den taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkânından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda İşletme Kart'tan faydalanabilecekler. Yapılan işbirlikleri sayesinde avantajlı alışveriş olanakları sunan İşletme Kart, esnafımıza harcarken de kazandıracak

.İŞLETME KART HAKKINDA

İşletme sahiplerine maliyet ve zaman yönetimi açısından etkin çözümler sunan İşletme Kart, 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart bu doğrultuda tasarlanmış kurtaran hesap, taksitli ticari kredi, sezon ödemeli sektör kredileri ve busines card ürünlerini tek bir kartta buluşturuyor. Denizbank 'İşletme Kart' sahipleri, acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını, akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. şirket harcamaları için taksitli ticari kredi ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını, kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği sezon ödemeli sektör kredileri ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyacını, 'Business Card ' özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabiliyor.2008 yılında hayata geçen İşletme Kart'ın başvuruları, SMS gönderimi ve Denizbank şubeleri aracılığıyla da yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak için ISLETME yazıp boşluk bırakıldıktan sonra T.C. kimlik numarasının yazılarak 4417'ye mesaj atılması yeterli.”
Kaynak: İHA