Erciş Heyetinden Vali Karaloğlu'na Teşekkür Plaketi

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetim kurulu üyeleri Elbistan vergi dairesini ziyaret ederek, çalışanların vergi haftasını kutladılar.

Vergi konusunda halkın dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla her yıl kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri Elbistan 'da devam ediyor.MHP İlçe Başkanı Ali Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumlupınar ve Basın Sözcüsü Ergün Taşolar ile birlikte Vergi Dairesi Müdürü Cehdi Cantürk 'ü makamında ziyaret etti. Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, vergi ödemenin bir ülkede yaşayan vatandaşların en kutsal görevi olduğunu belirterek, “Bu kapsamda vergi bilincinin arttırılması yöndeki çalışmalarda önemlidir. Bu çalışmalara katkı sağlamak gerekir. Bu vesileyle vergi haftasını kutlar, çalışan personelde görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

Konuklarını makamında ağırlayan Cantürk ise vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu belirterek, “Aynı ülkede yaşayıp, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Devlet, vatandaşlarının daha rahat yaşayabilmesi için bizlerden aldığı vergilerle çeşitli kullanım olanakları yaratır.” diye konuştu.MHP heyeti daha sonra çalışanların vergi haftasını kutladı.
Kaynak: İHA