Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, GTB’yi Ziyaret Etti

Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve beraberindeki şube müdürleri, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, GTB’yi Ziyaret Etti
Ziyarette, Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur, Yönetim Kuru Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkan Yardımcıları Selami Memiş, Lütfü Özdemir, Meclis Üyeleri Hakkı Kılıç, Kasım Horoz, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Koçak, Şahin Batallı, Hızır Arıkök ve Genel Sekreter Medine Erceylan hazır bulundu. Gaziantep 'te bulunan oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Emniyet Müdürü Oğuz, “Bu bağlamda Gaziantep Ticaret Borsası 'nın değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik” dedi.Daha güvenilir ve daha yaşanabilir bir şehir için Emniyet Teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Oğuz, ”Üniversitenin yapmış olduğu bir anket var. Bu ankete göre halkımızın genel kanısı, Gaziantep 'te polisin yerinde ve zamanında müdahaleler yaparak görevini en iyi şekilde yerine getirdiği yönünde. Ayrıca muhtarlarımızla yaptığımız görüşmelerde asayiş konusunda önemli bir sıkıntının olmadığının ifade edilmesi bizim için sevindirici bir gelişme“ diye konuştu.

Gaziantep 'te polisin başarılı çalışmalarını taktir ederek takip ettiklerini kaydeden Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Tiryakioğlu ise, ”Kozmopolit bir yapıya sahip olan Gaziantep 'te terör ve sokak olaylarının yaşanmamasında polisin etkili çalışmasının büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Şehrimiz diğer illere göre suç oranı ve yaşanan olaylar yönünden çok daha rahat bir konumda. Halkımız polisle ilgili olmayan bir konuda bile polisi arayarak rahatlıkla sıkıntısını dile getirebiliyor. Bu durum, vatandaş polis ilişkisinin nedenli iyi olduğunun en somut göstergesi. Ayrıca şehir merkezinde uygulanan Toplum Destekli Polislik etkinlikleri de bu ilişkiye büyük katkı sağlıyor” dedi.
Kaynak: İHA