Canik'te Logo Yarışması Uzatıldı

Canik Belediyesi'nin düzenlediği "Canik Logosunu Arıyor Yarışması", gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 20 Mart'a uzatıldı.

Canik'te Logo Yarışması Uzatıldı
10 bin lira ödüllü yarışma sonunda seçilecek logo, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini yansıtacakCanik Belediyesi'nin, ilçenin tarihi, kültürel değerlerini ortaya çıkaracak ve Canik ile özdeşleşmiş değerlere vurgu yapacak olan logo ve slogan yarışmasının son başvuru tarihi 1 Mart'tan 20 Mart'a uzatıldı. 'Canik Logosunu Arıyor ' isimli yarışma sonunda seçilecek logo, Canik Belediyesi'nin misyonu, vizyonu, amaçlarıyla uyumlu, belediyeyi temsil eder nitelikte, özgün, yaratıcı, işlevsel ve akılda kalıcı olacak. Yeni logo Canik'teki değişim ve gelişimi de yansıtacak.

Canik'in tarihini her platformda önemsediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 'İlkçağdan Cumhuriyete Canik kitabıyla Canik'in tarihi dokusunu ortaya çıkardık. Bu yarışmayla da Canik'in tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak aynı zamanda da bu değerleri günümüze uyarlayan, misyonumuza ve vizyonumuza uygun bir logo ve slogan arıyoruz. Biz Canik'in tarihini her alanda yaşatmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Kurumsallaşmaya ayrı bir önem veriyoruz. Canik Belediyesi olarak personeliyle, yeni hizmet binasıyla, hizmetleriyle bir bütün olarak kurumsallaşmaya gidiyoruz. Bu kapsamda da yeni logomuzu önemsiyoruz. Yarışmamıza yoğun bir katılım oldu. Bu nedenle son başvuru süresini 20 Mart'a uzattık ' dedi.

Canik Belediyesi Kurumsal Logo Tasarım Yarışması 20 Mart Salı günü saat 17.00'ye kadar devam edecek. Yarışmanın büyük ödülü 10 bin TL'nin yanı sıra 500 TL'lik 4 adet mansiyon ödülü dağıtılacak. Yarışmaya göre, eserlerin A4 boyutunda, sloganların ise 4 kelimeyi geçmeyecek şekilde olması gerekiyor. Ayrıca Logolar A4 boyutunda dijital ortamda hazırlanarak Adobe Illistrator, Free Hand ve Corel Draw programlarından biriyle hazırlanmış belge olarak CD ortamında Canik Belediyesi'ne teslim edilecek. Kendi alanında uzman kişilerden oluşan jüri huzurunda değerlendirilecek eserler, düzenlenecek törenle açıklanacak.
Kaynak: İHA