Bitlis Eren Üniversitesi Kişisel Gelişim Kursları Düzenleyecek

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öğrencilere yönelik ücretsiz kişisel gelişim kursları düzenleyecek.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilecek kurslarda öğrencilerin, eğitim öğretim süreleri boyunca boş vakitlerini değerlendirerek, hem güzel vakit geçirmelerini hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Prof. Dr. Doğru, tamamı ücretsiz olan kursların sonunda öğrencilere katılım belgesi verileceğini söyledi

Rektör Doğru, kurslar arasında; Uzakdoğu, kış ve su sporları, basketbol, ebru sanatı, gitar, halk oyunları (halaylar, Kafkas, zeybek, semah, Karadeniz, modern dans) gibi sosyal aktivitelerin yer alacağını dile getirdi.

Doğru, ”Öğrencilerine değer veren üniversitemiz, bu konuda düzenlediği ve düzenleyeceği bütün etkinlikler ile öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Öğrencilerimiz üniversitemizden mezun olduklarında kişisel gelişimlerine katkı sağlayan; sertifikalara, katılım belgelerine ve hepsinden önemlisi kişisel becerilere sahip olacaklardır.” dedi.

Tüm öğrencileri açacakları kurslara katılmaya davet eden Doğru, bu tür aktivitelerin BEÜ 'de devam edeceğini sözlerine ekledi.