Başkan Şavata'dan Kan Bağışına Davet

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya İl Genel Meclisi üyelerinin toplu olarak kan vereceklerini belirterek, vatandaşları da kan bağışına davet etti.

Başkan Şavata'dan Kan Bağışına Davet
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, '5 Mart tarihinde yapacağımız Mart ayının ilk İl Genel Meclisi toplantısında, İl Genel Meclisi üyleri olarak toplu kan bağıyında bulunacağız. 5 Mart pazartesi günü İl Genel Meclisi Salonu7nda saat 14,00'de bayşlayacak toplantımızı müteakiben, Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası görevlileri, İl Genel Meclisi Salonu7nda kan bağışı alacaklar ' dedi.

İl Genel Meclisi toplantısına vatandaşları davet edip, hem İl Genel Meclisitoplantısını izleme ve ardından da kan bağışına katılmalarını isteyen Şavata, 'Biz İl Genel Meclisi üyeliri olarak kan vereceğiz. Bize ve kan bağıyına destek vermek isteyenleri de İl Genel Meclisi'ne bekliyloruz ' ifadelerini kullandı. Şavata, kış döneminde halkın 'kan verirsem, fazla üşürüm' gibi yanlış düşünce olduğuna dikkat çekerek, 'Kış döneminde kan bağışının azaldığı ifade edildi. Biz de, Turgut Özal Tıp Merkezi Kan Bankası yetkililerinin davetine uyup, kan verme kararı aldık. Kan kampanyasınasağlıklı her insan katılmalıdır. Çünkü, vereceğimiz bir ünite kan, belki hayat kurtaracaktır ' şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA