Başkan Şahin'den Vergi Dairesine İadeyi Ziyaret

Samsun'un Bafra ilçesinde "Vergi Haftası" kutlamaları kapsamında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök'e iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Şahin'den Vergi Dairesine İadeyi Ziyaret
Ziyarette konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'İki gün önce başlayan Vergi Haftası kutlamaları dâhilinde, bizleri makamımızda ziyaret eden Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök'e iadeyi ziyaret düzendik. Vergiler, devletlerin en önemli gelir kaynağıdır. Vergiler hükümetler tarafından, yasaları ve kuralları uygulamak, savunma hizmetlerini yerine getirmek, yollar, okullar, hastaneler yapmak ve genel olarak ülkeyi ya da yerel topluluğu yönetmek için yapılan harcamaları karşılamak üzere toplanır ' dedi.

Bafra Vergi Dairesi Müdürü Kenan Derinkök ise konuşmasında, 'Bafra Belediye Başkanımıza bizlere yapmış oldukları iadeyi ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu olduk. Bafra Vergi Dairesi olarak 1 hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecektir. Bizlere ilgi ve alakasını eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim ' diye konuştu.
Kaynak: İHA