Başbakan İle Doğum Günü Hatırası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a 59.yaş gününde oğlu Bilal Erdoğan tarafından yapılan fasıllı doğum günü sürprizi fotoğraf karesine yansıdı.

Erdoğan 'ın evinde gerçekleştirilen musiki faslının ardından sazendeler Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz hafta 59 yaşına girdi. Sevenleri, Erdoğan 'a hem İstanbul 'da hem de Ankara 'da doğum günü sürprizi yaptı. Erdoğan 'a en ilginç sürpriz ise oğlu Bilal Erdoğan 'dan geldi. Bilal Erdoğan, Pazar günü öğlen saatlerinde babası Başbakan Erdoğan 'ın evine beraberindeki Zuhurat Musiki ekibiyle birlikte geldi. Basın mensupları ilk etapta ne olduğun anlayamasa da daha sonra bunun babası Başbakan Erdoğan 'a doğum günü sürprizi olduğu ortaya çıktı. Daha önce Türkiye 'de ve yurt dışında çok sayıda konser gerçekleştiren Zuhurat Musiki ekibi Başbakan Erdoğan 'a yaklaşık 3 saat süren bir konser verdi.

BAŞBAKAN 'A 'BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA ' SÜRPRİZİ

Neyde Serkan Kamacı, kanunda Murat Şahin, udda Bekir Baloğlu ve bendirde Harun Korkmaz 'dan oluşan Zuhurat ekibi, yaklaşık 3 saat boyunca Klasik Türk Musikisi 'nin önemli eserlerini Başbakan için icra etti. Başbakan Erdoğan 'a bir sürpriz de musiki ekibinden geldi. Ekip, doğum gününde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'a, bütün mitinglerinde vatandaşlarla birlikte söylediği “Bana her şey seni hatırlatıyor” adlı şarkıyı da irca etti. Erdoğan 'ın bu sürprizden çok hoşlandığı öğrenildi.

Musiki ekibi, faslın sonunda Başbakan Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Erdoğan 'a musiki konserli sürpriz böylece ölümsüzleşmiş oldu.