Barut: Birlik Bahçesi Toplumsal Birlikteliğin Sembolü

Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB), kurdukları Birlik Bahçesi'nin toplumsal birliktelik ve kardeşliğin sembolü olduğunu söyledi.

Evrenseki Belediyesi ve MATAB Başkanı Recep Barut, yaptığı açıklamada kurdukları Birlik Bahçesi'nden 150 dar gelirli ve yardıma muhtaç aileye yardım ettiklerini belirtti. Bu sayıyı en kısa sürede 2 katına çıkaracaklarını belirten Barut, Sarılar beldesinde açtıkları Birlik Bahçesi'ni Manavgat merkezde de açacaklarını kaydetti.

Birlik Bahçesi kurulması ile ilgili hiç yasal prosedürü engelinin bulunmadığını anlatan Barut, kullanılmayan malzemelerin vatandaşın kendi gönül rızasıyla vermesinin ve ihtiyaç sahiplerine vermesinin MATAB'ın asli görevi olduğunu kaydetti.

Barut, 'Birlik Bahçesi'ni Manavgat'ta yoksullukla mücadele için kurduk. Halkımızdan tutanak karşılığı aldığımız yardımları dar gelirli ailelere ve ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Şu ana kadar 150 aileye yardım yaptık. Bunu en kısa zamanda 300 çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun için Manavgat merkezde ofis yeri arıyoruz. Evdeki kullanmadığımız eşyaları ve giysileri atmayalım. Yoksul bir aileyi sevindirelim. Birlik Bahçesi'nin kurulmasında her hangi bir yasal engel yok. Zaten bu MATAB'ın öncelikli görevi. ' diye konuştu.