AK Parti İlçe Teşkilatı'ndan DMYO'ya Ziyaret

AK Parti Devrek İlçe Teşkilatı, Devrek Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatı'ndan DMYO'ya Ziyaret
AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen Devrek MYO Müdür Yardımcısı Ferdi Kesikoğlu okulun sorunları ve çalışmaları hakkında heyetle bilgi alışverişinde bulundu.

Kendilerine yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Yardımcısı Ferdi Kesikoğlu, “Öncelikle misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Okulumuzun kurulmasında büyük katkıları bulunan AK Parti teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Bir sıkıntımız olduğunda hemen kendileri ile temasa geçerek sorunumuza çare bulunulmasını istiyoruz şimdiye kadarda hiçbir şekilde geri çevrilmedik. Şu anda en büyük sorunumuz okulumuzun adeta şehir dışında görünüyor olması aslında şehir dışı değil ama ana yoldan bakıldığında böyle görünüyor. Bizim yetkililerden isteğimiz bir an önce ana yol ile okulumuzun bağlantısını sağlayacak köprünün bir an evvel faaliyete geçirilmesi bu bizim için çok önem arz etmektedir. Geçmiş yıllarda okulumuzun öğrenci sayısı oldukça fazlaydı ancak yurt genelinde yüksek okulların çoğalması bizleri de etkiledi. Aslında adeta bir rekabet yaşıyoruz bu kalitenin artması demektir. Bu yıl içinde okulumuz bünyesine yeni kazandırdığımız aşçılık ve turizm bölümlerimizle öğrenci sayısının gelecek öğretim dönemlerinde artacağını tahmin etmekteyiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik ise, “Yüksek okulumuz bizim için büyük önem arz etmektedir ve bu okulu çok önemsiyoruz. Köprü konusunu Devlet Su İşleri yetkilileri ile ele aldık ve ön fizibilite çalışmalarına başlandı. DSİ'ye yaptığımız ziyarette proje ihalesinin çıkartmıştık ve bunun için kaynak sağlama çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede okul ile ana yol arasında mesafeyi köprünün yapımı ile sonlandıracağız bu bizim içinde büyük önem taşıyor Bu köprünün ayrıca hem ilçemize hem de okulumuza ayrıca bir istihdam sağlayacağına inanıyorum. AK Parti olarak Yüksek Okulumuzun daha da gelişmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak: İHA