Topal ve Acar'dan Çavdar'ın Ailesine Başsağlığı

Türkiye'de, 20 ay önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde kol nakli olan Cihan Topal ile ilk kez yüz nakli gerçekleştirilen Uğur Acar, sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarında, Ankara'da çift kol ve bacak nakli yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Şevket Çavdar'ın ailesine baş sağlığı diledi.

Topal ve Acar'dan Çavdar'ın Ailesine Başsağlığı
ACINIZ ACIMIZDIR

20 ay önce Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan tarafından gerçekleştirilen çift kol nakline öncülük eden ve Türkiye'nin ilk çift kol nakli yapılan hastası olan Cihan Topal, Ankara'da çift kol ve bacak nakli gerçekleştirildikten sonra hayatını kaybeden Şevket Çavdar'ın ailesine başsağlığı diledi. Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasındaki yazısına 'Çok üzüldüm' diyerek başlayan Topal, 'Şevket Çavdar'ın ailesineAllah'tan rahmet ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin. Acınız acımızdır. Herşey Cenab-ı Allah'ın takdiridir ' dedi.

AĞABEYİMİ KAYBETMİŞ GİBİ ÜZÜLDÜM

Yüz nakli gerçekleştirilen ve tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden Uğur Acar da, 'Şevket Çavdar kardeşimi tanımıyorum ama hayatını kaybettiğini duyduğumda bir ağabeyimi kaybetmiş kadar çok üzüldüm. Buradan kendi adıma ailesindeki herkese baş sağlığı diliyorum. Allah cennette kavuştursun. '
Kaynak: İHA