Toki, Çıplaklı’daki Konutların Peyzajını Beğendi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Emlak Yönetimi Anadolu Bölge Müdürü Ahmet Ragıp Çetin, Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde inşa edilen toplu konutların peyzaj çalışmasının örnek teşkil ettiğini söyledi.

Ahmet Ragıp Çetin, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun 'u makamında ziyaret etti. Çetin, ziyarette yaptığı konuşmada, “Ülkemizde uygulanan TOKİ projelerinin çoğunluğunu ziyaret ettim ve inceledim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Döşemealtı Belediyesi 'nin Çıplaklı TOKİ konutlarında yapmış olduğu peyzaj çalışması örnek üç proje arasında yer almaya hak kazanmıştır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nurettin Tursun, ilk konutların tesliminin ardından sıkıntılar yaşansa da sorunların çözümü için ellerini taşın altında koyduklarını ifade etti. TOKİ yönetimi ve belediye olarak yaptıkları çalışmalarla vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturduklarına değinen Tursun, “TOKİ Çıplaklı konutlarında problemlerin çoğunluğu çözülmüştür. Burada önemli olan vatandaşımızın sıcak bir yuvaya kavuşmasıdır.” diye konuştu.

Çıplaklı 'da 448 sosyal konutun daha tamamlanmasıyla dar gelirli vatandaşlar evlerine taşındı.