Tem Otoyolunda Zincirleme Trafik Kazası

Kocaeli'de yoldaki buzlanma nedeniyle Gürcü turistleri taşıyan 1 otobüs, kamyon ve 9 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 1 kişi öldü yitirdi, 12 kişi yaralandı

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolunun Bekirpaşa rampası mevkisinde sürücüleri henüz belirlenemeyen 54 YH 880 plakalı otomobil ile 34 ZE 6890 plakalı otomobil çarpıştı. Kazaya, 7 otomobil ile Gürcü turistleri taşıyan 61 S 0352 plakalı otobüs ve 34 HA 0503 plakalı kamyon da karıştı. Kazada ağır yaralanan Ali Kemal Karaağaçlı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken öldü. Yaralanan Bidzina ve Eka Arabulı, Galina Bogveradze, Alina Osipova, Nani Bokhsolyan, Nino Hanturidze, Ketvan Tabatadze ile Mehmet Kurtoğlu, Turan Doguz, Halit Sürücü, Vahdet Aktaş ve Erdoğan Akoğlu yaralandı. Yaralılar, Kocaeli'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan, TEM otoyolunun İstanbul-Ankara yönü kaza nedeniyle trafiğe kapandı. Ekiplerin, kazaya karışan araçları kaldırma ve otoyolu trafiğe açma çalışmaları sürüyor.
Kaynak: AA