Salihlili Gaziler, Başkan Orhan’ı Ziyaret Etti

Türkiye Gaziler Vakfı Salihli Şubesi, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ile Başkan Yardımcısı Taner Çıkıkçı’yı ziyaret etti.

Salihlili Gaziler, Başkan Orhan’ı Ziyaret Etti
Manisa 'nın Salihli ilçesinde bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Erdem, 2.Başkan Hüsamettin Sağlık ve Yönetim Kurulu üyesi Sadık Özdemir, Turgutlu Belediyesi 'ne ziyarette bulundu.

Ziyarette Belediye Başkanı Serhat Orhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Taner Çıkıkçı ile bir araya gelen Salihlili gaziler, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular. Ziyaret hakkında bilgi veren Türkiye Gaziler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ali Erdem “Salihli şubemiz bir süre önce faaliyete geçti. Yönetim kurulu üyeleri olarak Salihli 'deki ziyaretlerimizi tamamladık. Bugün de Turgutlu Belediyesi 'ni ziyaret ederek Başkanımız Serhat Orhan 'la bir araya geldik. Ziyaretimizde Belediye Başkanı Orhan 'a vakfın flamasını ve Türkiye Gaziler Vakfı Salihli Şubesi Yayın Bülteni 'ni hediye ettik. Belediye Başkanımız ve Yardımcısı bizlerle çok ilgilendi. Her zaman Gaziler Vakfının yanında olduklarını söylediler” dedi.
Kaynak: İHA