Salihli İlçe Tarım Müdürlüğü Esnafı Bilgilendirdi

Salihli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık tarafından düzenlenen toplantıda ilçede faaliyet gösteren fırıncılar ve unlu mamulleri satışı yapan esnaf bilgilendirildi.

Salihli İlçe Tarım Müdürlüğü Esnafı Bilgilendirdi
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu 'nda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıza Gülmez, İl Tarım Müdürlüğü 'nde görevli Ziraat Mühendisi Saadet Okuyucu, İlçe Tarım 'da görevli Gıda Mühendisleri Duygu Demirhan, Figen Sarsam ile işletme sahipleri katıldı.

İlçe Tarım Müdürü Rıza Gülmez, fırıncıların sorunlarını dinlediği toplantıda fırınlarda temizliğe dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir gıda temin etmeleri konusunda fırıncılara sık sık denetimlerde bulunacaklarını belirten Gülmez, 'İşyerlerine ceza yazmak bizim en son düşüncemiz. Ancak halkın sağlığı her şeyden önemli. İşletme sahiplerinden en büyük isteğimiz temizlik. Merdiven altı üretime son vermek adına ne gerekiyorsa yapacağız ' dedi. Ziraat Mühendisi Saadet Okuyucu ise 5996 sayılı Gıda Kanunu ve Hijyen Yönetmeliği hakkında işletme sahiplerini bilgilendirdi. Toplantı sonunda konuşmacılar işletme sahiplerinin sorularını cevapladılar.
Kaynak: İHA