Polislerle Gazeteciler Yemekte Buluştu

Görev gereği birbirleriyle sıkı bir ilişki içinde olan ve genellikle adli olaylarda bir araya gelen polis muhabirleri ile polisler bu kez yemekte buluştu.

Polislerle Gazeteciler Yemekte Buluştu
İzmir Gazeteciler Cemiyeti 'nin organizasyonuyla eski ve yeni kuşak polis muhabirleri ile İzmir Emniyet Teşkilatı 'nda görev yapan üst düzey isimler, Roof Garden Restoran 'daki yemekte bir araya geldi.

Yemeğe İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, şube müdürleri, şube müdür yardımcıları, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Atilla Sertel, Cemiyet yönetim kurulu üyeleri ve İzmir 'de polis muhabirliği yapmış ve yapmakta olan 50 civarında gazeteci katıldı.Yemeğe katılanlara hoş geldin konuşması yapan İGC Başkanı Sertel, polis ve basının daima iyi bir diyalog içinde olduğunu ve olması gerektiğini belirterek, “Hem İzmir 'e yeni atanan Emniyet Müdürümüze hoş geldiniz demek, hem de meslektaşlarımızla Emniyet Teşkilatı 'nın diyaloğunu sağlamlaştırmak amacıyla bu yemeği organize ettik İzmir 'in huzur kenti olması için çaba gösteren tüm Emniyet teşkilatına, yaptıkları bu önemli görevde kamuoyunun sağlıklı bilgilenmesi adına meslektaşlarımızla iyi bir diyalog içinde oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay da organizasyon nedeniyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür ederek, “Bizler İzmir halkının refahı ve güvenliği için hizmet veriyoruz. Bu süreçte geçmişte olduğu gibi bugünde sizlerle beraber çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA