Muhtarlar Halk İle Belediye Arasında Köprü Görevi Görüyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, muhtarların belediye ile halk arasında köprü görevi gördüklerini söyledi.

Mahallelerin problemlerini öğrenmek için ilçenin tüm muhtarlarını kahvaltıda bir araya getiren Belediye Başkan Vekili Mehmet Burun, muhtarlardan mahallelerindeki meseleleri kendilerine getirmelerini istedi. Burun, muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışmak istediklerini dile getirdi.

Viranşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, belediye hizmet binasında ilçedeki muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. İlçe sorunlarının konuşulduğu toplantıya BDP İlçe Başkanı Halis Aktaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Nayif Aslan ile ilçedeki muhtarlar katıldı. Muhtarlardan mahalle sorunlarını kendilerine iletmesini isteyen Burun şöyle konuştu: “Biz ilçenin dört bir yanında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Fakat bizim göremediklerimizi muhtarlar görebilir. Vatandaşlar şikayetlerini muhtarlara da bildiriyor. Biz de sizden vatandaşların sorunlarını bize iletmenizi istiyoruz. Ara sokaklarda göremediğimiz eksikler de olabilir. Mahallelerinizdeki eksikleri bize bildirmenizi istiyoruz.”

Bu sene 150 bin metrekare kilitli parke taşı ihalesi yaptıklarını ve ilçenin birçok yerine kilitli parke taşı yapacaklarını belirten Burun, öncelikli çalışmalarının hizmete ihtiyaç duyulan yerler olacağını kaydetti. Her mahallede park ve taziye evi çalışmalarının sürdüğünü anlatan Burun, bu yıl kilitli parke taşı çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Muhtarlar da mahallelerinin eksiklerini bildireceklerini belirterek, mahallelerinde taziye evleri yapılmasını ve kilitli parke taşı çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi. Alt yapı sorununun kalmadığını belirten muhtarlar, yeşil alanların çoğaltılması gerektiğini söyledi.