MHP’li Kardaş: Partimizi Daha Başarılı Yapmayı Hedefliyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, öncelikli hedeflerinin partilerini Osmaniye başta olmak üzere her yerde birinci parti olma hedefine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Kardaş, “28 Ocak 2012 tarihindeki kongre ile göreve geldik. Yönetim kurulumuz 37 kişiden oluşmaktadır. Hemşehrimiz Devlet Bahçeli önderliğindeki partimiz, ülkemizi ve şehrimizi en iyi gözeten bir partidir.Bizler Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapmaktan, bu davanın başarmak istediği hususlara katkıda bulunmaktan ve gerektiğinde her türlü fedakarlığı yapıyor olmaktan huzur duyan insanlarız. Talip olduğumuz görev, öncelikle şehrimizde olmak üzere partimizin her yerde birinci parti olma hedefine katkıda bulunmaktır. Bunun için çok çalışacağız. ' dedi.

Ali Fuat Kardaş, 'Yaklaşık 2 yıl sonra yapılacak mahalli idareler genel seçiminde merkez ve belde yerel yönetimlerindeki iktidarımızı muhafaza etmek ve başarımızı daha da ilerilere taşımak istiyoruz. Bütün bu gayelere ulaşabilmek, biliyoruz ki arzu etmekle olmuyor. Bizler, hem arzu edeceğiz yani hedefe koyacağız, hem de gereğini yapacağız.” diye konuştu.


Kardaş, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.