Manisa 1 Mart'ta 3 Bakan Ağırlayacak

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, 1 Mart Perşembe günü OSB'de düzenlenecek programa 3 bakanın katılacağını bildirdi.

Manisa 1 Mart'ta 3 Bakan Ağırlayacak
Manisa'nın ihracatta ülke genelinde 7. sırada yer aldığını hatırlatan Baybatur, 1 Mart tarihinde Manisa OSB Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan toplantıların Manisa ve sanayiciler için önemli olduğunu vurguladı. Baybatur, ''İhracatla alakalı 2010 yılı Türkiye'nin 500 ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Manisa OISB firmaları ödül töreni ile Manisa ili Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri vergi ödül töreni gerçekleştirilecek. Yeni açılan fabrikalar ve temel atma törenlerigerçekleştirilecek. Programa başta Başbakan Yardımcısı sayın Bülent Arınç ile birlikte Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'de katılacak. Bu toplantı vesilesiyle Manisa'yı yerinde inceleyen Bakanlarımıza Manisa'nın son durumu ile ilgili taleplerimizi içeren raporu takdim edeceğiz. Bu toplantıya büyük önem veriyoruz ' dedi

'BAŞBAKAN'IN GELMESİNİ İSTİYORUZ '

Gerçekleştirecekleri il kongresine Başbakan Erdoğan'ın gelmesini arzu ettiklerini belirten Baybatur, ''Manisa il kongremizin, Başbakan'ımızın da uygun olacağı tarihte olmasını istiyoruz. Şu aşamada kongremiz ile alakalı diyebileceğimiz tarih yok. 2014 ve 2015 yıllarında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerinde çalışacak olan ilçe teşkilatı kadroları oluşturuldu, şimdi sıra il teşkilatının oluşturulmasında. Başkanlığımız meselesi henüz net değil, ancak Genel Merkezi'mizin bize bakış açısı müspet manada.Buna Genel Merkezi'miz, daha doğrusu Başbakan'ımız karar verecek. Başbakanımız bize derse ki, 'devam edin' devam ederiz, ders ki 'kan değişikliği yapalım' kan değişikliği olur. Ama şu aşamada hiçbir şey belli değil, şimdilik sadece bekliyoruz. Tabi ki aday olmak istiyoruz, bizim diğer siyasi partilerden farkımız var, bizde istişare çok önemlidir. Tabanı yoklarız, anket çalışması ve istişareler yapılır, son sözü de İl Başkanlığı için Başbakan'ımız söyleyecek'' dedi.
Kaynak: İHA