Mahmood Coffee, Türkiye Pazarında Liderliği Hedefliyor

Ortadoğu'nun ünlü kahve markalarından ‘Mahmood Coffee’ 2008 yılında girdiği Türkiye pazarında markalaşma sürecine hız verdi. Ünlü sunucu Ece Erken, markanın yeni reklam yüzü oldu.

Mahmood Coffee, Türkiye Pazarında Liderliği Hedefliyor
Ortadoğu'nun en çok sevilen ve tercih edilen kahve markalarından olan 'Mahmood Coffee ' Türkiye pazarında tüketicisine daha etkin bir şekilde ulaşabilmek için tanıtım çalışmalarında atağa geçti. Gaziantep'te yerleşik Altunkaya Şirketler Grubu tarafından üretimi gerçekleştirilen marka, yakın zamanda sektöründe Türkiye'nin en iyisi olmayı hedefliyor. 'Mola Keyfi' sloganıyla tanıtım ve reklam çalışmaları aralıksız sürdürülen Mahmood Coffee'nin Türkiye'deki ekran yüzü ise sevilen sunucu Ece Erken oldu.

Markanın tüm reklam çalışmalarında görev alacak olan Erken, İstanbul'da gerçekleştirilen katalog ve reklam çekimleri için kamera karşısına geçti. Ece Erken'in rol aldığı Mahmood Coffee reklâm filmleri kısa bir süre sonra ekranlardaki yerini alacak. İç pazara hızlı bir giriş yapan marka, ayrıca Erken'in sunduğu, 'Ece'yle Tatlım Benim ' programının sponsorluğunu da üstlendi.

Mahmood Coffee'nin Ortadoğu ve Körfez ülkelerinde uzun yıllardır iyi bir pazar payına sahip olduğunu belirten Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mahsum Altunkaya, 2008 yılında 'Mahmood ' markasıyla girdikleri Türkiye hazır kahve sektöründe beklentilerinin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyledi. En kaliteli kahvelerden üretilen Mahmood Coffee'nin dünya standartlarında bir lezzet olduğunu belirten Mahsum Altunkaya, 'Tüketiciye, ilk içimde tadıyla ve kokusuyla farklılığını hissettiren tüm kahve çeşitlerimizi kısa süre içerisinde Türkiye'nin markası haline getirmeyi planlıyoruz. ' dedi.

Kaliteli ve sağlıklı ürün üretiminin firma olarak temel prensipleri olduğunu ifade eden Altunkaya açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Üretimde en temel ana prensibimiz insan sağlığıdır. Bu nedenle üretim safhalarımızın her aşamasında hijyen kurallarına ve gıda kontrollerine büyük önem vermekteyiz. Öyle ki, aile fertleri olarak fabrikamızda üretimini yaptığımız bir mamulü kendimiz kullanıp, onaylamadan kesinlikle satışa sunmamaktayız. İşletmemizde, imalattan, bayii satışına kadar olan tüm bölümlerde çalışanlar olarak 'Ben' değil, 'Biz' mantığıyla hizmet vermekteyiz. Tecrübeli bir ekip tarafından özenle üretilerek piyasaya sunulan kahvemizin satış sonrası da yanındayız; tüketicinin arzu ve ihtiyaçlarını tüm iletişim mecralarından feed back alarak değerlendirip, lezzet ve keyif anlamında ürünümüzle istikrarlı bir kalite sunmaya çalışıyoruz. '