Konya’da Kontakt Lens Eğitim Semineri

Türk Oftalmoloji Derneği Konya-Antalya Şubesi ve Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından Kontakt Lens Eğitim Programı düzenlendi.

Konya’da Kontakt Lens Eğitim Semineri
Kontakt Lens Eğitim Programı 'na, Prof. Dr. Dilek Dursun Altınörs, Doç. Dr. Banu Bozkurt ve Doç. Dr. Cem Mocan eğitici olarak katıldı.

Selçuk Üniversitesi, Konya Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi 'nden 50 'nin üzerinde araştırma görevlisi ve uzman hekime, Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı 'nda refraksiyon kusurları ve tedavisi, kontakt lenslerin çeşitleri ve hangi hastalıklarda hangi kontakt lensin kullanılabileceği, komplikasyonları ile ilgili olarak teorik ve hasta başında uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim sonunda TOD Konya Antalya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Okka tarafından katılımcılara sertifikaları verildi.TOD Konya Antalya Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Okka, bundan önce Katarakt Canlı Cerrahi Eğitimi, Olgularla Glokom Eğitimi 'ni düzenlediklerini ve bu tür eğitim toplantılarının düzenli olarak devam edeceğini söyledi.
Kaynak: İHA