Karakaya, İMO Başkanlığına Aday

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı Kürşat Lütfi Karakaya hafta sonu yapılacak olan seçimli olağan genel kurul öncesinde oda başkanlığına resmen adaylığını açıkladı.

Karakaya, İMO Başkanlığına Aday
Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan seçimli olağan genel kurul öncesinde İnşaat Mühendisi Kürşat Lütfi Karakaya, İMO Şube Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şu anda İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan ve uzun bir süredir ekibi ile birlikte oda yönetimini kazanmak için çaba sarf eden Karakaya, dün resmen başkanlığa aday olduğunu açıkladı. İnşaat Mühendisi Kürşat Lütfi Karakaya, genel kurulun Cumartesi günü DSİ Erdoğan Cimilli Konferans Salonu 'nda, seçimin ise Pazar günü Yakutiye Düğün Salonu 'nda yapılacağını söyledi.

Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır ve Ardahan illerinin bağlı olduğu İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanlığı seçimlerini kazanacaklarına inandıklarını ve delegelerin teveccühüne güvendikleri için yola çıktıklarını belirten Karakaya, oda yönetimini kazanacaklarına inandığını söyledi. Göreve gelmeleri halinde İMO Erzurum Şubesi olarak çıtayı yükselteceklerine işaret eden Karakaya, İnşaat mühendislerine ve inşaat sektörüne yeni bir hava getireceklerini ve önemli bir kimlik kazandıracaklarını söyledi.Karakaya 'nın listesinde Ercüment Deveci, Ali Öz, Özlem Yıldız, Selami Yarbaşı ve İlyas Özyurt bulunurken, üst kurul delegeleri arasında ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dursun Ali Kırmızıtaş, Yakup Güngör, Cebbar Alemdaroğlu, Mehmet Kınık ve Zafer Kuşkun gibi isimler yer alıyor.
Kaynak: İHA