Kaliteli Okullar Ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönerge gereği illerde gerçekleştirilen toplam kalite yönetimi uygulamaları kapsamında, Muğla’daki okullar ödüllendirildi.

Kaliteli Okullar Ödüllendirildi
2011 yılında yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle okullar ve ekiplerin ödülleri Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar tarafından ödüle layık görülen okullara verildi. “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu” ve “Yılın Kaliteli Ekibi” kategorilerinde gerçekleştirilen değerlendirmede, Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu kategorisinde il birincisi Dalaman Cumhuriyet İlköğretim Okulu olurken, il ikincisi ise Yatağan Gazi Anadolu Lisesi oldu.

Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde il birinciliğini Köyceğiz Pınar İlköğretim Okulu alırken, İl ikinciliğini Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim Okulu, İl üçüncülüğünü ise Kavaklıdere Çamlıbel Çatak İlköğretim Okulu layık görüldü.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, her yıl geleneksel olarak verilen ödüllerin okullarda başarıyı arttırmak ve ekip çalışmasını özendirmek olduğunu belirterek, “Bakanlığımız tarafından geleneksel hale getirilen ödül yönetmeliğine göre, dallarında başarılı olan okullarımıza ve bu okullardaki ekiplere ödüllerini verdik. Burada amaç, hem ekip çalışmasını özendirmek, hem de okullarda başarıyı çıtasını yükseltmek” dedi.
Kaynak: İHA