Kadın Dayanışma Merkezi’nde Sertifika Heyecanı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı İlçe Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen “Aile Eğitimi” kursuna katılanların sertifikaları törenle verildi.

Kadın Dayanışma Merkezi’nde Sertifika Heyecanı
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, 18 Ekim-24 Ocak tarihleri arasında, 7-11 yaş arası çocuğu olan aileler için gerçekleştirilen aile içi eğitim kursuna katılanlara sertifikaları Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi 'nde düzenlenen törenle verildi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Jale Nur Süllü törende yaptığı konuşmada, aile içi eğitimin önemine değinerek “Bu kursta eğitim alan kadınlarımız çocuklarıyla daha iyi iletişim kurmanın yollarını öğrendiler. Aile içi iletişim, aile içi huzurun başlıca öğesidir. Projede başta Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi olmak üzere tüm hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Jale Nur Süllü 'nün ardından söz alan Odunpazarı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Erten ise, katılımcıların çocuklarını geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlayacaklarını söyleyerek, kursun düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi 'ne ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.
Kaynak: İHA